Telefon: (004) 0728 290 970 Email: corina.tudoroiu@gmail.com

Detalii

Publicitate in Site

Se zice ca: "reclama este sufletul comertului". Pentru a deveni cunoscut ai nevoie de publicitate.

Apariția Internetului a determinat transformări majore în publicitate. Online-ul actual trebuie înțeles ca un mediu indispensabil de comunicare, informare, socializare, divertisment și chiar mediu de afaceri. Tocmai de aceea prezenta pe internet este un "must" al realitatii actule, in conditiile in care proportiile mediului virtual sunt nelimitate ... si in continua dezvoltare. 

Internetul permite contact neincetat cu clienții: 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, 365 zile din cele 365 ale anului, ceea ce înseamnă difuzarea informațiilor în timp real, oriunde pe mapamond.

Publicitatea online (in engleza: webvertising) este cea afișată pe Internet, cu scop similar publicității clasice, însă facuta cu mijloace și metode de exprimare, comunicare și interacțiune cu publicul-țintă specifice internetului. Acest specific se manifestă în principal prin interacțiune directă, comunicare și feedback în timp real și adresare ţintită catre audiența Web, chiar până la nivel de individ, creându-se experiențe extraordinare pentru utilizatori.

Aceasta sectiune iti ofera oportunitatea ca mesajele, reclamele, produsele ori serviciile tale, sa fie expuse vizitatorilor din acest website: www.TopMarketing.ro sau website-uri partenere specializate.

Contact.

Marketing de top Bucuresti


Ultimele Proiecte


  • “Nu conteaza ce meserie ai.
    Conteaza sa fii cel mai bun.” Abraham LINCOLN
  • "Drumurile batatorite nu duc spre succes.” Tom PETERS 
  • “Motivatia este cea care te pune in miscare.
    Obisnuita este cea care te face sa continui.” Jim ROHN 
  • “Planurile sunt doar intentii bune daca nu degenereaza imediat in munca serioasa.” Peter DRUCKER