Telefon: (004) 0728 290 970 Email: corina.tudoroiu@gmail.com

Marketing integrat

Poți fi pe val sau ești chiar valul.
Alegerea îți aparține.

Cine sunt?

Sunt Top Marketing si am in background o experienta de peste 2 decenii, de marketing si comunicare, in sectoare diferite ale afacerilor. Citeste mai mult →

Ce ofer?

Servicii, actiuni, contexte si produse de marketing personalizat, plasate corect pe harta integrata a afacerii tale. Prezent si viitor. Citeste mai mult →

"Indiferent de specificul si proportia afacerii tale, cu siguranta ai o poveste unica de spus ... si mai mult, ai ceva atractiv de oferit pietei. E momentul ca lumea sa afle despre experienta ta. Lasa-te cunoscut si propria-ti afacere te va urma."

Corina TUDOROIU, TopMarketing

Comunicarea verbală, resursă de bază în evaluarea nivelului de limbă engleză în examenele GESE by Trinity College London. De acum și în România, prin European Examinations Centre

 „Deviza noastră este aceea că o comunicare eficientă reprezintă calea spre succes, în secolul XXI.” (Lisa Donald, Trinity College London).

Lisa Donald, Head of Business Development, alături de colegul său, dr. Mark GriffithsEnglish Language Academic Consultant au reprezentat Trinity College London, în cadrul unei vizite la București, care a avut loc în prima parte a lunii octombrie 2018.

Vizita a avut ca obiectiv lansarea oficială a examenelor de limba engleză dedicate elevilor, GESE, prin European Examinations Centre. Aceste teste propun un model nou și aparent simplificat de evaluare a competențelor lingivistice preșcolari și școlari, dar eficient și esențial, în procesul de dezvoltare al acestora.

Lisa Donald a vizitat, în București, trei centre de învățământ, partenere European Examinations Centre, care pregătesc elevii pentru examenele GESE, fiind pozitiv impresionată de experiență. Testarea GESE este cel mai bun început, în materie de examene de limba engleză, pentru micul începător, inclusiv pentru copiii de grădiniță, este de părere Lisa Donald.

Mai mult, trei workshop-uri au fost organizate, pentru profesori, în Timișoara (11 octombrie), Iași (12 octombrie) și, respectiv, București (13 octombrie), sub îndrumarea dr. Mark Griffiths, profesor, lingvist şi trainer, cu 25 de ani de experienţă în testarea şi predarea limbii engleze.

Acesta le-a vorbit despre GESE celor aproximativ 200 de cadre didactice, și le-a împărtășit câteva informații relevante în ceea ce privește organizarea examenelor care, de acum înainte, se află în portofoliul European Examinations Centre.

 

De ce sunt examenele GESE atât de speciale?

Unul dintre lucrurile care fac din GESE o formă specială de test este modul în care se desfășoară examinarea, precizează dr. Griffiths, respectiv:

-       conversația se poartă doar între un examinator și un candidat;

-       testul evaluează exclusiv abilitatea candidatului de a avea o conversație spontană, autentică și interactivă;

-       structura conversației nu este determinată de un model predefinit;

-       conversația este construită de către ambii participanți, candidat și examinator;

-       toate examenele sunt axate pe candidat și feedback-ul se oferă pe loc, astfel încât, la finalul testului, candidatul își cunoaște rezultatul;

-       la finalul testării, examinatorul Trinity oferă o sesiune de feedback profesorilor care au pregătit candidații pentru examen.

Este important de notat că, în cazul examenelor GESE, elevul poartă o conversație cu un profesor-interlocutor care este vorbitor nativde limba engleză. La finalul examenului, elevul demonstrează că este capabil să susțină o conversație cu o persoană dintr-o altă țară, în limba engleză, ceea ce este o reușită încurajatoare pentru un copil, argumentează Mark Griffiths. 

 

În ce fel măsoară examenele GESE nivelul de învățare al elevilor?

Este important să avem în vedere că cei mai tineri dintre elevi învață, în primul rând, prin ascultare șiprin vorbire.

„Este necesar să poți evalua dacă învățarea s-a produs în cazul lor și în ce măsură. Examenele GESE, prin componenta bazată pe comunicare directă cu elevul, evidențiază progresele elevului, în materie de limbă engleză, fără partea de citire și de scriere”, mai explică Mark Griffiths.

Acest examen este încurajator și pentru elevi și pentru părinții acestora, deoarece un certificat GESE atestă că elevul are deja un nivel de limbă engleză necesar în comunicarea sa, ca începător și, de acolo... sky is the limit!

Un alt avantaj este acela că examenele GESE se bazează, în totalitate, pe limba engleză învățată la clasă, astfel încât nu sunt necesare alte materiale specifice de pregătire, pentru elevi. Examenul este un indicator clar al învățării asimilate la clasă.

În schimb, platforma Trinity College London pune la dispoziția profesorilor de limba engleză o gamă largă de materiale GESE, pentru orice nivel, astfel încât să poată servi drept inspirație pentru planurile de lecții. 

 Nefiind prima sa vizită în România, dr. Mark Griffiths a apreciat calitatea înaltă a predării limbii engleze în țara noastră, dar și nivelul de învățare, după ce a avut prilejul să asiste, în calitate de examinator,  la diferite lecții și evenimente, de-a lungul carierei sale.

 

Trinity College London oferă examene de limba engleză în România, încă din 2006.

Sistemul GESE (Graded Examinations in Spoken English) propune o testare a competenţelor lingvistice, pentru copiii de la 4 ani şi elevii din învăţământul primar. Evaluarea elevilor, în GESE, se face doar de către vorbitori nativi de limba engleză. 

European Examinations Centre (EECentre) este o instituţie autorizată de Cambridge English Language Assessement, CaMLA şi ÖSD şi - de acum - de către Trinity College London - să furnizeze în Romania, examenele de certificare a cunoştinţelor lingvistice pentru limba engleză şi limba germană.

EECentre a devenit, în cei peste şapte ani de existenţă, un standard de referinţă în România pentru organizarea examenelor lingvistice internaţionale.

 

Marketing de top Bucuresti

Puncte de Excelenta

Organizare

Cu putere de prioritizare a mai multor sarcini, in paralel, in perioade...

Flexibilitate

In coordonarea mai multor activitati, pentru a obtine cu eficienta maxima un...

Responsabilitate

Imi place mult si stiu bine ce fac. Lucrez cu pasiune, seriozitate si...

Calitate

Dupa onoare, calitatea reprezinta cea de a doua valoare proprie, dupa care...

Entuziasm

Marea bucurie de inceput se regaseste si la momentul inchiderii oricarui...


Diagrama functionala TopMarketing

Stii ca esti bun. Ce stii sa faci, tu faci cel mai bine. Dar solutiile de marketing integrat, perfect pliate nevoilor tale, complet configurate, asa cum le-am stabilit impreuna, iti sunt livrate la termen de TopMarketing.

TU = Compania Client
TopMarketing
Agentii Branding
Tipografii, Productie publicitara
Social Marketing
Firme Evenimente
Agentii PR
Furnizori Training

PORTOFOLIU: lucrari si proiecte de referinta

TopMarketing este solutia sigura pentru tine.
Este decizia care va marca pozitiv evolutia firmei tale.


  • “Nu conteaza ce meserie ai.
    Conteaza sa fii cel mai bun.” Abraham LINCOLN
  • "Drumurile batatorite nu duc spre succes.” Tom PETERS 
  • “Motivatia este cea care te pune in miscare.
    Obisnuita este cea care te face sa continui.” Jim ROHN 
  • “Planurile sunt doar intentii bune daca nu degenereaza imediat in munca serioasa.” Peter DRUCKER