Telefon: (004) 0728 290 970 Email: corina.tudoroiu@gmail.com

Portofoliu

Creează produsul ori serviciul posibil. Nu te limita la cererea pieței. Inventează ce ar putea visa clientul.

Clientul mulţumit este deviza în TopMarketing

Ce si cat pot sa fac, cel mai bine iti relateaza clientii din portofoliul TopMarketing.

Ei sunt marturia responsabilitatii si a profesionalismului cu care abordez orice proiect de Marketing. Si a faptului ca ofer doar ceea ce stiu si pot sa realizez, ca respect termenele si imi recunosc limitele. Ca o buna organizare imi dubleaza puterea de munca, pentru indeplinirea mai multor sarcini, in paralel, in perioade scurte de timp. Ca pot sa fac marketing pentru companii dintr-o gama foarte larga de industrii. 

 

8 motive sa aplici TopMarketing in afacerea ta

1) ORGANIZARE

Organizarea da startul, clarifica orientarea, mentine antrenul, disciplineaza ritmul si genereaza roade; indiferent de situatie, argumente, resurse, obiective.

2) DEDICATIE

In "inima" fiecarei afaceri este un om. Tu esti acela. Ai vise, idealuri, dorinti, pe care pot sa le inteleg, sa le respect, sa mi le insusesc si sa le pun in valoare, ca si cum ar fi ale mele. Obtii ceea ce tu ai cu adevarat nevoie.

3) EFICIENTA

Obtii mai mult decat o oferta obisnuita. Valoarea reala pe care o primesti, cu rezultate si beneficii pe termen mediu si lung, este cu mult peste investitia pe care o faci.

4) PROFESIONALISM

Ai oportunitatea sa obtii un nivel maxim de calitate in marketing, pentru a-ti atinge obiectivele cu eficienta maxima.Totul pecetluit prin confidentialitate profesionala.

5) EXPERTIZE COMPLEMENTARE 

Vei stii de-acum si «ce» si «cum». Beneficiezi de o crestere a propriilor abilitati de marketing. Impreuna, cream acel context specific tie, care iti ofera avantaje competitive si clienti noi.

5) DISPONIBILITATE

In relatia cu Top Marketing, vei avea promptitudine, flexibilitate, empatie si intelegere. Pentru tine timpul este pretios. Pentru mine este o comoara. 

7) TU CONTEZI

Importante sunt interesele tale, reputatia ta. Obiectivele si visele tale, succesul tau. Top Marketing lucreaza ca tu sa obtii atentia ce ti se cuvine, tie, companiei, produselor si serviciilor tale.

8) SATISFACTIE

Este crezul meu, promisiunea mea.

 

... Jurnalul de Feedback ... 

 • Piotr N., Export Manager, Tubądzin Management Group, Poland 

"With Corina we have a pleasure to collaborate on Marketing and PR strategies for development of the sales. She is target-oriented and well-organized person. She always keeps to established schedules and comes out with individual solutions." [3.ianuarie.2012]

 • Radu G., Director Publicitate, Medien Holding

"Lucrez cu Corina de peste 5 ani de zile (din 2008) si de fiecare data cand ne vedem este la acelasi standard ridicat de entuziasm. Este o persoana cu o implicare foarte mare in tot ceea ce face, care isi asuma responsabilitatea tuturor actiunilor, respecta termenele si ofera un feedback excelent." [13.iunie.2011] 

 • Viorel N., Administrator, VEM Proiect Lighting

"Dynamic, energetic, resourceful person. Works well under pressure and can handle with success different tasks from different departments." [13.octombrie.2009]

 

Referinte

Morbi mauris nulla, suscipit nec cursus non, aliquet vitae arcu.

 • Catalin N., Country Manager, Armstrong Building Products

 “Din anul 2008, Corina Tudoroiu se evidenţiează ca şi colaborator cu un nivel foarte ridicat de expertiză în domeniul marketingului si comunicarii. Se deosebeste printr-un stil de lucru profesionist, încrezător, prompt, generand mereu soluţii potrivite, datorită capacităţii de previzionare şi gândirii de ansamblu.

Are multe calităţi, precum abilităţi de leader, iniţiativă şi gândire strategică, care o recomandă pentru o poziţie de conducere. Prezinta o atitudine proactivă, este o persoană organizată, analitică, de încredere şi flexibilă, dispusă să lucreze si sa duca la bun sfarsit orice proiect, care îi este alocat.” [30.ianuarie.2017]

 

 • Adrian M., Co Owner at Codern Venture

“I had the pleasure to work with Corina for 8 years (2008-2016), as our customer, developing a couple of websites. She was the head-representative for the customer side, in charge of providing us - the developers, the basic website structure and content. 
I appreciate Corina for her organizational and communications skills: her ability to structure the required information and to clearly formulate requests, made our collaboration extremely efficient in terms of development time and costs. 
Even more than that, Corina's ability to easily form strong interpersonal relationships gave our professional collaboration a high degree of freedom and trust, thus creating a proficient and creative environment. 
I am highly recommending Corina as a business partner, and I am looking forward for future possible collaborations with her.” [25.august.2016]

 

 • Mircea C., Director General, Mediator

Pentru Corina exista numai obiective realizabile. Cand vrea, chiar poate! Si vrea mult, intotdeauna. Corecta in ceea ce spune si face, in mod egal, Corina stie sa stabileasca, sa impuna noi limite de performanta.[21.aprilie.2011]

 


PORTOFOLIU: lucrari si proiecte de referinta


 • “Nu conteaza ce meserie ai.
  Conteaza sa fii cel mai bun.” Abraham LINCOLN
 • "Drumurile batatorite nu duc spre succes.” Tom PETERS 
 • “Motivatia este cea care te pune in miscare.
  Obisnuita este cea care te face sa continui.” Jim ROHN 
 • “Planurile sunt doar intentii bune daca nu degenereaza imediat in munca serioasa.” Peter DRUCKER