Telefon: (004) 0728 290 970 Email: corina.tudoroiu@gmail.com

Servicii

Ideile bune de azi vor surclasa întotdeauna pe cele mai bune de ieri.  Acționează!

Marketing integrat

Marketingul inseamna cu mult mai mult decat publicitatea traditionala - acum in continua transformare. Sa faci marketing presupune sa poti mai intai sa vezi afacerea clientului, exact asa cum este, cu bune si cu rele. Cu o privire proaspata si obiectiva, sa patrunzi dincolo de rutina si sa explorezi detaliile, sa valorifici atuurile si unicitatile.

O astfel de cunoaştere porneste de la un act de consultanţa: un dialog clar, deschis şi pliat, intr-un limbaj ”la unison”, pe necesitatea concreta a Companiei. Astfel este generata noua rampa de lansare a afacerii, prin „combustibilul” marketing.

Apoi, configurez si livrez o imagine coerenta ce reflecta activitatea, produsele si serviciile acelor companii care se respecta si isi doresc sa fie cunoscute, apreciate şi respectate in bransa si in piata lor.

Publicitatea clasica, traditionala, se transforma. Suntem in era digitala. Mijloacele si tehnicile de comunicare online evolueaza rapid. Este momentul potrivit de deversare a know-how-ului si priceperii tale in paginile web, in retelele sociale.

Firmele au nevoie sa descopere si sa aplice noi modalitati, specifice lor, ca sa transmita in piata o imagine pozitiva corecta a produselor / serviciilor lor.

 

Marketing de top Bucuresti

Servicii TOP MARKETING:

Consultanta

Indiferent de domeniul si dimensiunea afacerii tale, ai ceva interesant de...

Produse de Marketing

Marketingul este mai mult decat un departament, e insasi afacerea ta.

Training

Dezvoltă continuu abilitățile și cunoștințele membrilor echipei. Stagnarea...

Publicitate in Site

Se zice ca: "reclama este sufletul comertului". Pentru a deveni cunoscut ai...

Astfel, Clientul isi clarifica propria afacere in piata, dintr-o perspectiva limpezita de marketing. Si apoi poate sa acceseze instruirea profesionala a echipelor, ce uneori este indispensabila. Pentru ca traversam o perioada de adaptare la modelele provocatoare ale prezentului, cu presiune maxima pe rezultate si toleranta minima la investitii viitoare.

Deja nu se mai lucreaza pentru un produs ori pentru un serviciu, ci pentru o varietate de segmente, printr-o varietate de metode de comunicare, diseminate prin mai multe canale. Deci: mai multa munca, mai multa implicare, mai multa creativitate, actiune, participare.

Atenta la detalii, cu intelegere, rafinament si atitudine profesionista, iti ofer un pachet integrat de marketing prin strategii de marketing si instrumente de promovare a afacerii, produselor si serviciilor tale.

Impreuna identificam si mai apoi expunem public avantajele si beneficiile afacerii tale. Iti ofer autenticitate si calitate, nu fantezii. O fac impreuna cu reteaua mea extinsa de colaboratori si parteneri de valoare, cu sprijinul carora pot finaliza orice proiect de marketing, de la A la Z.

E momentul ca lumea sa afle despre experienta ta! Indiferent de domeniul si de proportia afacerii tale, ai ceva atractiv de oferit pietei si, cu siguranta, ai ceva si mai mult de spus.

Menirea mea este sa te fac cunoscut.
Lasa-te cunoscut si propria-ti afacere te va urma.

Diagrama functionala TopMarketing

Stii ca esti bun. Ce stii sa faci, tu faci cel mai bine. Dar solutiile de marketing integrat, perfect pliate nevoilor tale, complet configurate, asa cum le-am stabilit impreuna, iti sunt livrate la termen de TopMarketing.

TU = Compania Client
TopMarketing
Agentii Branding
Tipografii, Productie publicitara
Social Marketing
Firme Evenimente
Agentii PR
Furnizori Training


  • “Nu conteaza ce meserie ai.
    Conteaza sa fii cel mai bun.” Abraham LINCOLN
  • "Drumurile batatorite nu duc spre succes.” Tom PETERS 
  • “Motivatia este cea care te pune in miscare.
    Obisnuita este cea care te face sa continui.” Jim ROHN 
  • “Planurile sunt doar intentii bune daca nu degenereaza imediat in munca serioasa.” Peter DRUCKER